Vind jij wraps ook zo lekker? Helaas zitten er in gewone wraps veel calorieën en koolhydraten. Deze sla wraps zijn hiervoor de perfecte oplossing!
Ingrediënten voor 4 wraps:
- Sla (een krop met grote bladeren)
- 1 pot kidneybonen
- 170 gr gehakt (ik gebruikte tofu gehakt)
- 2 eetlepels mais
- een handje doperwten (bevroren)
- 1 teentje knoflook
- 1 ui
- 400 gr gezeefde tomaten
- koriander
- zout/peper
- creme fraiche
- Snijd de ui fijn en haal een paar mooie bladeren van de krop sla af.
- Fruit de ui aan in wat kokosolie en voeg een geperst teentje knoflook toe.
- Voeg dan het (tofu) gehakt toe en bak een paar minuten mee. (Gebruik je rundergehakt? Bak deze dan tot het gaar is.)
- Voeg dan de gezeefde tomaten toe en daarna de bonen, mais en doperwten toe en warm een paar minuten mee.
- Maak op smaak met zout, peper en (verse) koriander)
- Vul de sla bladeren met de kidneybonen vulling en 1 eetlepel creme fraiche per wrap.
Enjoy!