I LOVE FOOD & CO

Afgelopen zaterdag 10 december was het eindelijk zo ver. Healthy by Elisa organiseerde food event I LOVE FOOD & CO geheel in kerstsfeer om HBE in Zeist en omgeving op de kaart te zetten en dat is gelukt! Mede dankzij alle vrijwilligers hebben we de dag tot een groot succes gebracht, ondanks de regen. 

thumbnail_image1Het evenement werd gehouden op de Huis ter Heideweg 5c in Zeist voor het HBE kantoor. Het terrein was versierd in kerstsfeer met o.a. lichtjes, kaarsjes, bbq’s, houtvuur, een tipi, gedecoreerde tafels en gezellige plekjes om te zitten en relaxen met een lekker warm drankje en hapje.

Er was van alles gratis te doen, ook voor de kids. Er was een groot voetbalspringkussen, kinderen konden zich prachtig laten schminken van tijger tot vlinder, zij konden kastanje bonbons maken en zelfs hun eigen popcorn maken boven het houtvuur. Als klap op de vuurpijl kon er nog een ritje gemaakt worden op pony Marley die geheel in kerstkostuum was gehuld.

Ook de volwassenen hadden het uitstekend naar het zin. Er was een grote diversiteit aan eten en drinken zoals: erwtensoep, pompoensoep, glühwein, broodjes hamburger, vegaburgers, bananencake, smoothies, salades, springrolls, kaneel- en chocolade bonbons, thee, koffie, limonade met kerstschuimpjes voor de kleintjes en ga zo maar door.

Op de marktkraampjes waren o.a. spiraalsnijders, kerstkaarten, sieraden en slofjes te koop. En er werden groente- en fruitzaden uitgedeeld om zelf te kunnen kweken.

Natuurlijk was er ook veel belangstelling voor het nieuwe kantoor van HBE waar een rode loper voor lag (heel chique!) en er warethumbnail_image2n diverse workshops die gevolgd konden worden.

Kortom het was een mega geslaagde middag! Veel nieuwe mensen gaan weer gezond en slank het nieuwe jaar in en ik hoop dat er nog velen mogen volgen!

Iedereen bedankt voor de super geslaagde dag en ik hoop tot heel gauw!

Deze maand geldt tot en met 23 december een kortingsactie van 50%! Meld je nu aan voor een intake en ga slanker en fit het nieuwe jaar in!

 

Liefs Elisa

 

Write a comment

Gratis voedingsschema gratis dieetschema

Wil jij nu beginnen met gezond afvallen?

Dan heb ik iets heel waardevols voor je. Namelijk een gratis proefweek voedingsschema waarmee je tot wel 3 kilo per week kunt afvallen!

Vul je gegevens hieronder in en download het gratis proefweek voedingsschema!

Bedankt! Je ontvangt het voedingsschema in je inbox.