High end afslankprogramma

Je hebt een druk leven. Je houdt van heerlijk eten en ‘het leven’. Je voelt dat er een keerzijde aan zit. Je bent ontevreden over je gewicht, je buikomvang, je vindt jezelf te dik… of je manier van leven staat je niet meer aan.

Je vindt dat dit eigenlijk niet zo door kan gaan. Je hebt mogelijk eerder al diëten gedaan, maar je bent weer teruggevallen in je oude gewoonten. Je hebt gejojood. Je hebt calorieën geteld. Tevergeefs. Je baalt van jezelf. Je begint met het voornemen te gaan lijnen. Je begint goed, maar binnen de kortste keren is de verleiding van ongezond eten te groot. Je pakt toch die zak chips of toch die koekjes. Daarna voel je je daar weer rot over.

Dit High end afslankprogramma is het beste programma voor een ieder die op het hoogste niveau alles uit zijn of haar gezondheid wil halen. Je krijgt de meest persoonlijke en professionele begeleiding met 100% resultaatgarantie.

Ik weet zeker dat jij binnen no time je streefgewicht kunt behalen!

Wat als jij je doelen nu wel zou kunnen behalen?

Stel je eens voor dat je het gewicht zou kunnen bereiken dat jij graag wilt. Zonder streng dieet. Dat je tijdens het afvallen geen honger hebt. Dat je lekker kunt blijven eten en niet steeds hoeft te vechten tegen je snaai-behoeften. Hoe zou je je dan voelen? Je krijgt meer energie. Voelt je fitter. Je zit lekkerder in je vel. Je bent blij met je lijf. Je kleding zit en staat mooier. Je voelt je blijer. Hoe zou dat jouw leven kunnen veranderen?

De keuze is aan jou!

Je kunt het op de lastige manier doen en zelfstandig uitdokteren hoe je gezond kunt afvallen met je drukke levensstijl, maar je kunt het ook op de makkelijke manier doen en jouw persoonlijke adviesgesprek aanvragen

De doorbraak

Iets moet de doorbraak geven en belangrijker nog: je wilt het zelf kunnen! En volhouden.

Met als resultaat dat jij weer kunt zijn wie je wilt zijn. Gewoon lekker in je vel komen te zitten. Met resultaatgarantie. Sterker nog, ik beloof je dat je díe hoeveelheid af gaat vallen, die van te voren is afgesproken. Op één voorwaarde: dat je het programma ook écht trouw volgt. En geloof me, trek zal je niet hebben. Alles wordt je aangereikt en jij moet het doen. Met mijn hulp. Dan heb je de kennis om dat de rest van je leven vol te houden. En dat smaakt toch lekker! Het is bovendien nog heel makkelijk zelf te bereiden ook!

Zo gaan we te werk

Aan de hand van een uitgebreide intake wordt onderzocht welke voedingsstoffen jouw lijf nodig heeft, wat je levensstijl is en hoe het met je gezondheid gesteld is. Ik maak voedingsschema’s op maat met als uitgangspunt, het is eten wat jij lekker vindt smaken én het bevat die voedingsstoffen die jíj nodig hebt. Kortom, je krijgt allerlei handvatten om je doelen te behalen. Deze doelen stemmen we af tijdens het intakegesprek.

Elke week stuur ik je een persoonlijk voedingsschema op maat inclusief recepten. De recepten zijn smaakvol en niet te ingewikkeld. Je hoeft geen uren in de keuken te staan om lekker te eten.

Elke week nodig ik je uit voor een motivatieconsult. Tijdens deze consulten bespreken we jouw vorderingen en geef ik je adviezen, tips en tricks om het beste uit jezelf en je resultaten te halen. Woon je niet in de buurt van Amsterdam? Dit traject kan ook online gevolgd worden en de consulten telefonisch plaatsvinden.

Elke week, of als het jou beter uit komt, elke twee weken, kom je voor een motivatieconsult. Tijdens deze consulten geef ik persoonlijk advies over onderwerpen met betrekking tot voeding en leefstijl die op jou van toepassing zijn. Tijdens deze meetings geef ik je alle informatie over afvallen en gezondheidstips. Graag deel ik mijn kennis om je te laten zien hoe mijn manier van succesvol afvallen ook voor jou werkt. Na dit traject heb jij alle kennis en kunde om voor altijd jouw streefgewicht te behouden.

High end afslankprogramma

Wat je o.a. leert tijdens het High end afslankprogramma:

  • Welke voeding nu echt gezond is voor jou en waarom.
  • Hoe je zelf een gezond voedingsschema kunt maken.
  • Hoe afvallen nu precies werkt en hoe je deze kennis op jezelf kunt toepassen.
  • Hoe je je drang naar snacken onder controle kunt krijgen.
  • Inzicht in je valkuilen en hoe je emotie-eten de baas kunt worden.
  • Informatie over belangrijke supplementen.
  • Kennis om de rest van je leven op gewicht te blijven.
  • Optimaal te kunnen genieten van uit eten gaan zonder aan te komen.
  • Hoe gezond ouder te worden en vitaal te blijven.
  • Voor vrouwen: je hormoonbalans weer perfect in balans te krijgen en allerlei hormoon gerelateerde kwaaltjes te laten verdwijnen.

HIGH END SERVICES

Tips en tricks voor thuis sporten

Geen zin om naar de sportschool te gaan of juist meer begeleiding voor in de sportschool? De personal trainers van Healthy by Elisa helpen je graag bij het creëren van haalbare sportoefeningen.

 

Hormoonbalans

Last van PMS of andere hormoon gerelateerde kwaaltjes? Met voeding en leefstijl kunnen bijna alle hormoon gerelateerde kwalen worden opgelost. Vaak al binnen een aantal weken.

 

Ontspanningsmassage

Naast voedingsdeskundige ben ik gediplomeerd masseuse. Na het consult is er de mogelijkheid om een ontspanningsmassage in te plannen. Een massage van 30 minuten is gratis bij elk consult van het High end afslank programma.

 

Anti-cellulite behandeling

Last van cellulite en wil je daar graag vanaf? Een gespecialiseerde bindweefselmassage zorgt ervoor dat cellulite minder wordt en de huid strakker en steviger. Tijdens de thuisconsulten kan er een anti-cellulite behandeling worden gegeven. Een massage van 30 minuten is gratis bij elk consult van het High end afslank programma.

Verander vandaag nog je huidige (ongezonde) levensstijl

Wat levert het High end afslankprogramma je op?

Het High end afslankprogramma is het meest effectieve en persoonlijke afslankprogramma van Nederland. Het programma haalt het optimale uit je gezondheid waardoor je weer fit wordt en lekker in je vel zit. Je voelt je beter, je bent minder vaak ziek, je hebt meer energie, je krijgt er een betere huid en dikker haar van. Ook voel je je vrolijker en zelfverzekerder. En je kan dat mooie pak of dat ene jurkje weer aan, want dat stond je vroeger zo goed.

Zowel ik als voedingscoach, als bekenden van mijn cliënten zien de cliënt ‘mooier worden’; ze stralen meer. Na dit programma heb je jouw streefgewicht bereikt en heb je de kennis om jouw lijf slank en optimaal gezond te houden.

Het voordeel van een op maat gemaakt voedingsplan is dat het op jouw lichaam en doelen wordt gemaakt. Van ontbijt, tussendoortjes tot lunch en diner. Hierin zitten alle voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft.

✓  Volledige afwisselende weekschema’s op maat.
✓  Afgestemd op jouw lichaam.
✓  Afgestemd op wat jij lekker vindt.
✓  Afgestemd op jouw dagelijks leven.
✓  Het hele gezin of gasten kunnen gewoon mee-eten.
✓  Kennis om de rest van je leven gezond en slank te blijven.

voor na foto van Paul healthy by elisa

Ook jij kunt jouw streefgewicht behalen

Als je een doorbraak wilt forceren in jouw huidige levensstijl, meld je dan aan voor een gratis intakegesprek. In een eerste gesprek wordt bepaald of en hoe we gaan samenwerken. Is jouw doel fitter, gezonder en slanker zijn? Meld je dan aan.

LET OP! DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR IEDEREEN

Ik werk met maximaal 10 High end afslankprogramma personen per jaar. Ik wil hier heel helder over zijn. Je hebt vast wel eens gehoord: Als je doet je wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Alleen mensen die echt gemotiveerd zijn en die ondanks gevoelens van onzekerheid bereid zijn om het anders te gaan doen, zullen maximaal profiteren van snel en gezond afvallen. Ik doe er alles aan om je hierin zo goed mogelijk te begeleiden.

En ik ben pas tevreden als jij mooie resultaten gaat behalen. Dat is mijn drive. Mijn vraag aan jou is dan ook, neem jij je lijf en je gezondheid serieus? Neem jij de verantwoordelijkheid om wat je straks krijgt aangereikt ook daadwerkelijk toe te passen? Dan ben je van harte welkom om dit traject met mij aan te gaan. Dan garandeer ik jou dat jij binnen no time jouw streefgewicht hebt behaald en weer gezond en lekker in je vel zit

Investering en vergoedingen

 

Investering

Het High end afslankprogramma duurt 4 maanden. Dit volledige traject vraagt een investering van €5999,- incl. btw.

Vergoedingen

Via je werkgever kan dit programma vergoed worden als vitaliteitstraject. Ook als ZZP’er is er de mogelijkheid dit traject als vitaliteitstraject zakelijk af te boeken. Dit maakt dit traject zeer aantrekkelijk en toegankelijker.

Ervaringen

Klanten ervaringen Healthy by Elisa Paul

Paul‘Ondanks mijn  drukke baan en snelle leventje ben ik in een jaar tijd ruim 30 kilo afgevallen. Een ware transformatie. Ik ben gelukkiger, fitter en zit zo lekker in mijn vel. Ik eet elke dag lekker en geniet nog steeds volop van het leven. Meer dan ooit zelfs! Als ik het kan, kan iedereen het. Het is een aanrader!’

Carmen Healthy by Elisa ervaringen

Carmen –  ‘Ondanks ons drukke bedrijfsleven is het V.I.P. programma onwijs effectief. Elisa helpt mij en mijn man op alle fronten om het ons zo makkelijk mogelijk te maken. Er wordt een aantal keer per week voor ons gekookt en de consulten vinden bij ons op het werk of thuis plaats. De voedingsintolerantietest heeft ons beide ook veel inzichten gegeven, zo blijk ik zelf namelijk zeer gevoelig te zijn voor lactose. Nooit geweten. Het resultaat? Ik ben ruim 17 kilo afgevallen en mijn man inmiddels 24 kilo.’

Ervaringen Healthy by Elisa Arnold

Arnold –  ‘Ik ben veel onderweg en heb veel etentjes buiten de deur. Ik ben heel blij dat ik Elisa ben tegen gekomen, want de kilo’s vliegen eraf. Ik ben een rasechte bourgondiër, maar ik moet bekennen het eten is subliem! Aanrader! Gewoon doen! Als ik het kan, geloof me, dan kan jij het ook.’

Marcha clienten ervaringen Healthy by Elisa

Marscha –  ‘Als verpleegkundige zie ik veel zieke mensen. Door gebrek aan kennis over gezonde voeding wordt men te dik en wordt men ziek. Ik zie het elke dag weer. Ook ikzelf had overgewicht en te weinig kennis over wat gezonde voeding nu werkelijk is. Dus ik besloot er wat aan te doen. Ik ben inmiddels ruim 13 kilo afgevallen. Ook kan ik mijn kennis over gezonde voeding nu doorgeven aan patiënten. Heel erg blij dat ik dit gedaan heb.’

Clienten ervaringen Healthy by Elisa Marion

Marjon –  ‘Ik ben altijd slank geweest, maar door mijn gezellige leventje vlogen de kilo’s eraan. Ik zat niet lekker meer in mijn vel. Het was alsof mijn lichaam niet meer van mij was. Door Healthy by Elisa ben ik weer helemaal slank en in shape. Ik eet nog steeds lekker buiten de deur en drink mijn wijntjes. Dit is enige manier die echt werkt.’

Ervaringen healthy by elisa zeist Vera

Vera –  ‘Inmiddels mijn High end afslanktraject afgerond bij Elisa. Wat een verschil. Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen. Ik voel me weer goed en ben tevreden over mijn lijf. Ik kan me niet herinneren wanneer dat voor het laatst was. Ik weet nu welke voeding bij me past en wat gezond is. Ik heb in de afgelopen periode heel veel geleerd. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik ben socialer en heb zelfs een nieuwe baan. Eigenlijk ben ik gewoon een nieuw mens.’

Ervaringen afvallen healthy by elisa zeist Yvonne

Yvonne –  ‘Ik was altijd heel sportief en had een drukke baan. Helaas kreeg ik een burn-out. Ik stopte met sporten en ook werken ging niet meer. Ik kwam in een neerwaartse spiraal terecht waarbij ik mezelf helemaal kwijtraakte. Toen ik ook nog eens aankwam in gewicht was de maat vol. Ik kwam bij Elsa terecht die mij met veel aandacht en tijd uit mijn depressie heeft geholpen. Ik ging weer sporten en ben inmiddels zelfs weer fulltime aan het werk. Ik heb mijn fitte lijf weer terug en voel me eigenlijk nog beter dan voor mijn burn-out. Healthy by Elisa of ter wel Gezond door Elisa… absoluut!’

Quirien –  ‘De maaltijden die Elisa voorscheef waren erg lekker. Een flink aantal van deze gerechten eten we als gezin nu nog steeds. Ik heb veel geleerd over wat een gezond voedingspatroon is. Met die kennis kan ik zelf verder en daar heb ik de rest van mij leven wat aan.’

L. Keizer –  ‘Als zakenman reis ik veel en eet vaak buiten de deur. Bij 135 kilo was de maat vol. Ik was buiten adem na het oplopen van de trap en zat niet meer comfortabel in mijn vel. Het afvallen bij Elisa ging mij gemakkelijker af dan gedacht en ik zit nu op een respectabel gewicht van 92 kilo.’

Jeanette –  ’14 Jaar was ik aan het jojo-en met m’n gewicht. Ik heb tientallen diëten geprobeerd, maar viel altijd terug in mijn oude eetpatroon. Tot ik Elisa ontmoette. Zij leerde me op een leuke en uitdagende manier een nieuwe leefstijl te creëren. Ik leerde welke voeding bij mijn lichaam past en ook waarom bepaalde voeding beter is.’

Gratis voedingsschema gratis dieetschema

Wil jij nu beginnen met gezond afvallen?

Dan heb ik iets heel waardevols voor je. Namelijk een gratis proefweek voedingsschema waarmee je tot wel 3 kilo per week kunt afvallen!

Vul je gegevens hieronder in en download het gratis proefweek voedingsschema!

Bedankt! Je ontvangt het voedingsschema in je inbox.