Ingrediënten voor 4 personen
1 kleine bloemkool
1 groene paprika
1 rode paprika
Hand verse koriander
Hand verse basilicum
4 el (apppel)azijn
4 el extra vierge olijfolie
Flinke hand rozijnen
2 el olijfolie
80 g amandelen (ongezouten en ongebrand)
75 g rucola
100 g feta kaas
Snijd de bloemkool in plakken van een 1/2 cm.
Doe de bloemkool in een grote kom. Snijd de paprika’s in kleine blokjes en snijd de kruiden zo fijn mogelijk.
Voeg de paprikablokjes, kruiden, azijn en extra vierge olijfolie toe aan de bloemkool. Voeg peper, eventueel zout en de rozijnen toe en roer goed door. Laat afgedekt minimaal 30 min. staan.
Rooster de amandelen in een droge pan omscheppend in 3 minuten. Laat iets afkoelen op een bord. Meng de rucola door de bloemkool en strooi de witte kaasblokjes en de amandelen erover.
Enjoy!