Deze open blauwe bessentaart met peer is super makkelijk te maken en MEGA LEKKER met zijn kruimelige bodem. Zonder geraffineerde suikers en zonder e-nummers. Lekker en puur natuur dus. Enjoy!
Ingrediënten:
- snuf zout
- 150 gr amandelmeel
- 150 gr havermeel
- 100 gr kokosolie
- 2 a 3 el water
- 300 gr blauwe bessen
- 3 peren
- 2 eieren
- 3 el honing
- 4 el gesmolten kokosolie
- Snuf kaneel
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Schil de peren en snijd doormidden in de lengte.
- Vet een quichevorm in met kokosolie en bestrooi met wat bloem.
- Doe de blauwe bessen in een kom en roer daardoor een geklutst ei.
- Kneed een deeg van het amandelmeel, havermeel, 1 ei, 3 el honing, 4 el gesmolten kokosolie, snuf zout en 2 a 3 el water. Is het deeg nog te droog? Voeg dan nog wat water toe.
- Bekleed de quichevorm met het deeg.
- Verdeel het blauwe bessenmengsel over de bodem van de taart en leg daar bovenop de peer helften.
- Strooi over de peer nog een beetje kaneel en bak de taart af in 35 minuten.
Comment 1